Over ons

Waarom Redworx Engineering?

Onze missie: “Wij bouwen aan intern gedragen (inter-)nationale fabrieken die fte loos functioneren, met businessunits die specifiek inspringen op het bedrijfsproces.” Redworx Engineering voorziet in jouw behoefte, daarnaast levert het inzetten van Redworx  besparingen op. We gaan terug naar het basis proces en pakken het vraagstuk bij de oorzaak aan. Het Redworx-model zorgt voor inzichtelijke besparingen en ROI. 

Daarnaast brengen we rust, een reële tijdsinschatting en een concrete oplossing voor complexe vraagstukken.

We hechten waarde aan duurzame relaties. Zowel met onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Wij zijn trots op ons team wat samen innovatieve en creatieve technologische oplossingen realiseert.
img_over_ons_achter_computer

Voor de opdrachtgever

Redworx Engineering biedt een op maat gemaakte oplossing en streeft naar duurzame klantrelaties. We zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel vanuit ons kantoor als op locatie aan de slag. Geen opdracht is hetzelfde. Onze technische specialisten brengen de klantvraag duidelijk in beeld, zorgen voor openheid, heldere communicatie en een passende oplossing. Waar kunnen we jou bij helpen ? 

Werken bij Redworx Engineering?

Lijkt het jou leuk om mee te draaien op industriële projecten? Wie weet is Redworx Engineering wat voor jou. We leveren kwaliteit en zijn serieus in ons vak. Daarbuiten zijn we een gezellig bureau, waar je bij iedereen kunt aankloppen. Oja… we zijn tussen Kerst en Oud en Nieuw standaard vrij… heb je rustig de tijd om de oliebollen een plek te geven.

Ben je benieuwd naar je collega’s? Check ons team of kom langs voor een bakkie!

Het team

Redworx bestaat uit een hardwerkend, gezellig team.
Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop! Kom je langs?

Wilfred Dusseljee
Vestigingsmanager
Contact
Reanne Wuijster
Marketing
Contact
Richard Eefting
Engineer
Contact
Dennis Jansema
Engineer
Contact
Jan Jansen
Engineer
Contact
Simon Meijerhof
Tekenaar
Contact
Derk Rothe
Oprichter
Contact
Vorige slide
Volgende slide