Redworx Engineering

Over ons

Dit is waarom

Waarom kiezen voor Redworx Engineering?

Onze missie is om oplossingen te bieden door te verbinden. De samenwerking met Redworx Engineering staat voor vertrouwen en openheid, onafhankelijkheid en creativiteit. Engineering blijft immers mensenwerk. Redworx Engineering levert engineering oplossingen voor werktuigbouw, elektro- en instrumentatie techniek en procestechniek. Of het nu gaat om volledige projecten of afgebakende deelopdrachten. Wij bouwen aan langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers en zoeken aansluiting met hun bedrijfscultuur.

Wij selecteren medewerkers die het beste passen binnen de organisatie en het team waarin ze werkzaam zullen zijn. Redworx Engineering hecht grote waarde aan het welzijn van de medewerkers en opdrachtgevers. Daarom creëren we een veilige omgeving zodat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en op een prettige manier kunnen werken zodat ze boven zichzelf kunnen uitstijgen. 
img_over_ons_achter_computer

Voor de opdrachtgever

Samenwerken met Redworx Engineering betekent samenwerken met goed geschoolde technisch specialisten die zich voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. We kruipen dicht tegen jou als opdrachtgever aan en bepalen gezamenlijk welke rol Redworx Engineering inneemt bij de opdracht. Hierbij kunnen wij een of meerdere technisch specialist(en) intern bij jullie organisatie inzetten of we nemen de opdracht mee naar ons kantoor. In beide gevallen kun je rekenen op de volledige know-how en goede communicatie van Redworx Engineering. Wij streven naar de beste oplossing voor onze opdrachtgevers en door onze openheid en duidelijke communicatie heb je nooit verrassingen achteraf.

Op zoek naar werk?

Wil jij werken voor het leukste ingenieursbureau? Derk, Roelina, Loes en Reanne zijn op zoek naar technici binnen de werktuigbouw, E&I en procestechniek.
 

Wil je inspraak hebben in de gang van zaken binnen Redworx Engineering? Houd je van openheid, ben je ondernemend en wil jij jezelf ontwikkelen? Kom dan ons team versterken. Wij bieden uitstekende voorwaarden en pensioen. Omdat we streven naar een goede match met onze opdrachtgevers en onze medewerkers is een persoonlijkheidstest in een assessment onderdeel van de sollicitatie.

Neem contact met ons op of solliciteer op een functie via het vacature-overzicht

img_redworx_groepsfoto

Het team

Redworx bestaat uit een hardwerkend, gezellig team.
Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop! Kom je langs?

Derk Rothe

Oprichter/Engineer

Roelina Pater

Officemanager

Reanne Wuijster

Consultant/ Marketingmedewerker