RedWorx Engineering

Over ons

Dit is waarom

Waarom kiezen voor RedWorx Engineering?

Onze missie is om oplossingen te bieden door te verbinden. De samenwerking met RedWorx Engineering staat voor vertrouwen en openheid, onafhankelijkheid en creativiteit. Engineering blijft immers mensen werk. RedWorx Engineering levert engineering oplossingen voor werktuigbouw, elektro- en instrumentatie techniek en procestechniek. Van volledig project tot deelopdrachten. Wij bouwen aan lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en zoeken de aansluiting met hun bedrijfscultuur.

Hierbij selecteren wij de medewerkers die het beste passen binnen de organisatie en het team waarin ze werkzaam worden. RedWorx Engineering stelt een groot belang aan het welzijn van de medewerkers en opdrachtgevers. Daarom creëren we voor onze mensen een veilige omgeving om te kunnen ontwikkelen, leren en werken zodat ze boven zichzelf kunnen uitstijgen. 
img_over_ons_achter_computer

Voor de opdrachtgever

Samenwerken met RedWorx Engineering betekent samenwerken met goed geschoolde technisch specialisten die zich voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. We kruipen dicht tegen jou als opdrachtgever aan en bepalen gezamenlijk welke rol RedWorx Engineering inneemt bij de opdracht. Hierbij kunnen wij een of meerdere technisch specialist(en) intern bij jullie organisatie inzetten of we nemen de opdracht mee naar ons kantoor. In beide gevallen kun je rekenen op de volledige know-how en goede communicatie van RedWorx Engineering. Wij streven naar de beste oplossing voor onze opdrachtgevers en door onze openheid en duidelijke communicatie heb je nooit verrassingen achteraf.

Op zoek naar werk?

Wil jij werken voor het leukste ingenieursbureau?
RedWorx Engineering is continu op zoek naar technici binnen de werktuigbouw, E&I en procestechniek.

Wil je inspraak hebben in de gang van zaken binnen RedWorx Engineering? Houd je van openheid? Ben je ondernemend? Wil jij jezelf ontwikkelen? Kom dan ons team versterken. Wij bieden uitstekende voorwaarden en pensioen. Omdat we streven naar een goede match met onze opdrachtgevers en onze medewerkers is een persoonlijkheidstest in een assessment onderdeel van de sollicitatie.

Neem contact met ons op of solliciteer op een functie binnen ons vacature-overzicht.

img_over_ons_lopend