Vestigings- en Commercieel Manager in de Spotlight.

IMG-20240110-WA0000

Maak kennis met Wilfred:

Op 47-jarige leeftijd heeft, de altijd optimistische, Wilfred al een rijke carrière achter de rug. Samen met zijn vrouw, dochter, zoon en de trouwe viervoeter Franse Buldog, woont hij met veel plezier in zijn geboorteplaats Scheemda.

Hoe ben je bij Redworx terechtgekomen?

“Ik ken Derk al een hele tijd, waarin we ook hebben samengewerkt. Vanaf het begin was er al een klik. De oprichting van Redworx-Engineering, in 2019, heb ik vanaf het begin gevolgd. De gesprekken over ondernemerschap zijn mij altijd blijven boeien. Ondanks dat we op een gegeven moment niet meer samenwerkten, is er altijd goed contact geweest en is de band altijd gebleven.

Recentelijk bood Derk me een kans, waar ik geen nee op kon zeggen. Alles valt nu op zijn plek, kun je wel zeggen😊.”

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Mijn reis begon bij de Koninklijke Marine, waar ik zes jaar met heel veel plezier heb gewerkt. Het was een prachtige tijd, waar ik met een grote glimlach op terugkijk. Na de Koninklijke Marine heb ik een jaar als Vers Manager bij de Sligro gewerkt. Vervolgens ben ik in Scheemda gaan werken bij Henkel (toen Acheson), als operator en ben er, 22 jaar later, weg gegaan als Supervisor Productie.

Mijn carrière zette zich voort bij Vlastuin Groep, ook wel bekend als Vogelzang en Bulthuis, als teamleider Assemblage en Logistiek. Ja.. je leest het goed, in de trailer bouw. Even totaal iets anders. Nu ben ik per december 2023 werkzaam bij Redworx Engineering.”

Wat ga je doen bij Redworx?

“40 uur per week ben ik bij Redworx te vinden als vestigings- en commercieel manager. Als vestigingsmanager leid ik een gemotiveerd team en stuur ik lopende processen naar succes. Daarnaast zal ik als commercieel manager de interne- en externe relaties uitbreiden, en ben ik constant op zoek naar nieuwe kansen om Redworx als betrouwbare partner te positioneren.”

“Bij Redworx Engineering komen passie en toewijding samen, in de wereld van techniek en innovatie”

Krijg je veel te maken met cliënten?

“Als commercieel manager heb ik hier alleen maar mee te maken, zeg maar gerust: Hoe meer, hoe beter!”

Waar heb je vooral zin in als je naar je takenpakket kijkt?

“Waar ik naar uitkijk is het klantcontact, om samen iets neer te kunnen zetten waar we erg trots op kunnen zijn. Ook kijk ik er naar uit om met deze, zeer gemotiveerde en enthousiaste, groep toppers te mogen werken. Dat we mooie opdrachten binnen mogen halen en dit tot een groot succes gaan maken.”

Wat was jouw eerste indruk van Redworx?

“Mijn eerste indruk: Een gezellige club mensen, die net even anders zijn dan hoe ik het ken van andere engineering bureaus. Ik voel me hier vanaf dag 1 thuis en ik kan vertellen.. dat is een lekker gevoel!”

Wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij het voetbal van mijn zoon, waar ik vaak als grensrechter actief ben…. We moeten een beetje sportief bezig blijven :p. Verder ga ik graag naar concerten met mijn dochter en naar rustigere concerten met mijn vrouw. We wandelen, fietsen en trekken er, vooral in de zomer, vaak op uit om de natuur op te zoeken.”

Hoe drink jij je koffie?

“Doordeweeks, op kantoor, zwart en in het weekend met iets lekkers erin.”