Redworx team is versterkt met onze enthousiaste procesengineer.

2h-media-Pmu3QMN1Bpo-unsplash
Foto van procesengineer Dennis

Maak kennis met Dennis

Het Redworx team is uitgebreid met Dennis. Hij is 24 lentes jong en woont samen met zijn vriendin Marilene en labrador Bobbie in Tjuchem. Na zijn opleiding Chemische Technologie, aan de Hanzehogeschool, startte zijn carrière bij Fresenius Kabi. Vervolgens maakte hij de stap naar Redworx Engineering.

Met zijn hands-on mentaliteit gaat hij, voor de volle 40 uur, ons team versterken in diverse projecten. Tijd om kennis te maken.

Hoe ben je bij Redworx terecht gekomen?

“Als eerst begon mijn pad nar Redworx Engineering via een oud collega Jan Jansen. We hadden het erover met elkaar en mijn interesse was gewekt. Vervolgens kwam ik via LinkedIn in contact met Derk de eigenaar van Redworx. We zijn in gesprek gegaan over een functie binnen Redworx en er was gelijk een klik.”

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Voor Redworx werkte ik als proces- en projectengineer bij Fresenius Kabi (link Fresenius home page). Ik hield me vooral bezig met de Poedermix afdeling en dispergeerlijnen. Daarnaast was ik één van de gelukkigen die mocht meewerken aan de uitbreiding van de lijn en het ontwerpen van de nieuwste poedermixer. De tijd bij Fresenius Kabi heeft me geleerd om hands-on te zijn en zeer flexibel in de werkzaamheden.”

Wat ga je doen bij Redworx?

“Als projectengineer bij Redworx zal ik me bezighouden met het uitvoeren van diverse projecten voor onze gewaardeerde klanten. Omdat we de lijntjes graag kort houden, zal ik vaak op locatie aanwezig zijn bij de klanten. Zo kunnen projecten efficiënt uitgevoerd worden.”

Waar kijk je het meeste naar uit?

“Ik kijk vooral uit naar de variatie in projecten die ik mag uitvoeren voor verschillende klanten en sectoren.”

Wat was jouw eerste indruk van Redworx?

“Omdat Redworx een bedrijf is met gezellige collega’s, was mijn eerste indruk zeer positief. Daarnaast zie ik dat er veel kennis is in het bedrijf, ook staat iedereen voor je klaar.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Ik heb meer hobby’s dan vrije tijd, zoals: voetbal en gamen. Daarnaast brouw ik mijn eigenbier en doe ik aan houtbewerking. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met voetbal, gamen, het brouwen van mijn eigen bier en doe ik aan houtbewerking. Ik heb meer hobby’s dan vrije tijd 😉.”

Hoe drink jij je koffie?

“Koffie drink ik zwart ☕️.”