Nieuwe stek voor Redworx

Wij zijn verhuisd! Sinds 1 april zitten we in een ander kantoor in hetzelfde pand in Assen, de Borghstede. We zijn verhuisd naar de overkant van de gang. Was het gras echt groener bij de buren? Het antwoord is ja! Eigenaar Derk Rothe vertelt graag meer over deze stap.

Waarom zijn jullie verhuisd?  
“Ons kantoor was te klein geworden! In het afgelopen jaar heb ik Roelina en Reanne aangenomen, waardoor we uit ons jasje zijn gegroeid. Er was geen aparte spreekkamer waardoor het hierdoor niet meer mogelijk was om op een normale manier met klanten of medewerkers te spreken of te brainstormen.”

Waarom naar de overkant van de gang en niet naar een ander deel van Assen, bijvoorbeeld?

“We zijn erg blij met de verhuurder, onze locatie en het complex waarin we zitten. De verhuurder gaf aan dat er mogelijkheden waren binnen Borghstede. Het pand is een zogenaamd ‘groeipand’, waardoor het mogelijk is om binnen het complex door te groeien. Een andere plaats in Assen was voor ons op dit moment geen optie.”

Wat is het voordeel van dit pand?
“Zoals aangegeven zijn we erg blij met de verhuurder. Hij pakt alles erg goed op en is erg actief in het netjes houden van het pand. Daarnaast ligt het centraal en dicht op de uitvalswegen.”

Je vertelde dat je hiervoor hebt gekozen zodat je kunt groeien. Wat zijn jouw plannen wat dat betreft? Hoe zie je dat voor je?
“We zijn bezig om ons eigen team van procestechnische specialisten uit te breiden, zodat we steeds meer onze klanten kunnen bedienen met de technische vraagstukken. Het uiteindelijk doel van Redworx is om een one-stop-shop te worden voor de procestechniek waarin we van A tot Z onze klanten kunnen ontzorgen.”

Wat vind je belangrijk aan een nieuw kantoor? 
“Een kantoor moet de juiste sfeer uitstralen, waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelt.”

Moet het een visitekaartje zijn of hecht je meer waarde aan functionaliteit?

“Een combinatie daarvan. Het kantoor moet professionaliteit uitstralen en een warm welkom zijn voor gasten. Daarnaast moet het het doel dienen waarvoor het bedacht is.

Heb je nog meer spannende toekomstplannen?
“We werken hard aan het uitbreiden van ons merk en het creëren van de one-stop-shop in de procestechniek. Ik wil me meer gaan focussen op het ondernemersschap en daardoor zijn we druk op zoek naar een vestigingsmanager.”