In gesprek met…

Sandra Raatjes

Sandra Raatjes werkt sinds een aantal weken als operator bij Henkel in Scheemda. De 25-jarige heeft een opleiding in horeca gedaan, maar was op zoek naar meer vastigheid. RedWorx zorgde hiervoor door haar te plaatsen bij Henkel. Wij vroegen Sandra hoe het werk haar bevalt.

Hoe ben je bij RedWorx Engineering terechtgekomen?
“Ik was op zoek naar een baan in een andere sector en schreef me in bij werk.nl. Ik kreeg een telefoontje van RedWorx Engineering en kon vrij snel op gesprek komen. Dat klikte en ik mocht aan de slag bij Henkel. Ik denk dat tussen het gesprek en de plaatsing twee weken zat. Het ging allemaal lekker snel.”

Wat is je functie bij Henkel?
“Ik ben operator. Mijn dag begint met het bekijken van de planning om te zien wat er die dag moet gebeuren. Afhankelijk van het rooster vul ik molens met grondstoffen, ben ik emmers aan het afvullen voor de klant, vul ik ordebonnen invul en maak ik monsters voor de qc, van producten die klaar zijn.”

Hoe bevalt het?
“Ik ben net een aantal weken geleden begonnen en het bevalt goed. Ik heb leuke collega’s en er heest een leuke sfeer bij Henkel. Het is wel een mannenwereld,  daar moet je tegenkunnen. Dat kan ik wel, maar het zou wel leuk zijn als er meer vrouwen bijkomen.”

Wat voor contract heb je gekregen?
“Ik heb een half jaar contract gekregen, dus ik heb vastigheid voor zes maanden. Ik hoop natuurlijk dat het langer gaat duren.”

Heb je nog tips voor RedWorx?
“Ja, ik denk dat de communicatie vanuit het payroll-bedrijf beter kan en ik vind het systeem van werkbriefjes best ouderwets. Een app met urenregistratie zou veel efficiënter zijn. Misschien kan RedWorx daarvoor zorgen”