Nieuw in het team! Creativiteit, gezelligheid en marketing.

Foto van team lid Reanne. Actief in marketing en accountmanagement

Het Redworx-team is onlangs uitgebreid met accountmanager/marketingmedewerker Reanne. De 28-jarige Groningse is ooit gaan werken als Dive Master in Egypte maar besloot toch de switch te maken naar de opleiding International Business and Languages aan de Hanzehogeschool. En daar is ze maar wat blij mee! Tijd om kennis te maken.

“Na de middelbare school ben ik gaan reizen. Ik heb een jaar in Egypte gewoond en een half jaar op Curaçao. Ik was zoekende naar wat ik voor de rest van mijn leven wilde gaan doen. In Egypte was ik aan de slag gegaan als divemaster en daar kwam ik iemand tegen die me vertelde dat ik iets met ‘business’ moest gaan studeren. Ik ben toen begonnen aan de opleiding Business and Languages aan de Hanzeschogeschool in Groningen en dat was de beste beslissing ooit. Deze studie heb ik nog niet zo lang geleden afgemaakt. Het was echt een leuke studie. Voor de opleiding mocht ik een half jaar stage lopen in Barcelona, als marketingassistent. Daarna heb ik nog een half jaar Business Management gestudeerd in Toulouse, Frankrijk.”

Waarom was deze studie zo’n goede keuze?

“Het liet me kennismaken met het vakgebied marketing, waar ik toen nog niks vanaf wist. Dit heb ik mogen toepassen onder meer als marketingassistent. Naast het afstuderen was ik werkzaam in de zakelijke dienstverlening waar focus lag op accountmanagement. Mijn sterke punten zijn: research, communicatie, creativiteit en de nodige dosis humor. Dat heb ik tijdens de studie geleerd.”

Wat ga je precies doen bij Redworx?

“Eerst zal ik het bedrijf, de klanten en opdrachtgevers leren kennen. We gaan het klantenbestand updaten en optimaliseren. Ook ga ik op zoek naar de juiste mensen voor onze opdrachtgevers. Op bezoek bij opdrachtgevers en gesprekken aangaan met medewerkers. Ik ga vooral een heleboel leren. De afgelopen dagen heb ik wat mogen proeven van procestechniek, elektrotechniek en lopende projecten bij Redworx.”

Hoe ziet het er na de inwerkperiode uit?

“Na de inwerkperiode ga ik me meer richten op het optimaliseren en implementeren van de marketingstrategie bij Redworx. Wat zijn onze doelen, wat is de beste manier om deze te behalen, wat/wie hebben we daar voor nodig. Redworx heeft een heleboel goede ideeën en het lijkt me echt super om samen met iedereen hiermee aan de slag te gaan.” 

Waar heb je vooral zin in, als je kijkt naar je takenpakket?

“Oei. Eerlijk? Alles! Mijn passie ligt bij marketing. Ik kan niet wachten om onderzoeken te gaan doen en ontdekken hoe we alles kunnen optimaliseren. Daarnaast hou ik van afwisseling en om onder de mensen te zijn. Daarnaast lijkt het me geweldig om bij te dragen aan de groei van Redworx.”

Hoeveel uur ga je werken?

“Ik begin met 24 uur. In september ben ik mama geworden van mijn zoontje, Lester. Voor mij is dit nu een goeie thuis/werk balans.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“Knuffelen met Lester en samen op pad om de wereld ontdekken. Ik vind het lekker om muziek te maken op de piano en een beetje erbij zingen, met een wijntje haha. Ik hou er ook van om met de motor op pad te gaan bij mooi weer en knal er op een vrije dag ook wel eens een goede serie door.”  

Hoe drink jij je koffie?

“Liefst mokka koffie met volle melk. Als ik de motivatie heb, schuim ik het op tot een lekkere cappuccino.”