Senior procestechnoloog versterkt ons team!

20241001_150110

We zijn blij om Jeroen aan ons team te mogen toevoegen als senior procestechnoloog. Met zijn ruime ervaring en passie voor procesoptimalisatie brengt hij een schat aan kennis mee. In deze blog lees je meer over wie hij is, wat hij gaat doen bij Redworx, en waarom we er zeker van zijn dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan onze toekomstige projecten.

Achtergrond en ervaring

Jeroen heeft een achtergrond in de chemische technologie, die begon met zijn studie HTS chemische technologie in Hilversum. Gedurende zijn loopbaan heeft hij voornamelijk gewerkt in productieorganisaties en managementfuncties. Zijn specialisaties liggen op het gebied van technologie, onderhoud en veiligheid. Hij is in staat om de expertise van verschillende afdelingen te combineren en teams samen te brengen om het maximale uit hun werk te halen. Deze sterke eigenschap zal zeker van pas komen in zijn nieuwe rol bij Redworx.

Rol bij Redworx

Jeroen gaat zich richten op het optimaliseren en structureren van processen voor onze klanten. Hij heeft ruime ervaring aan de kant van de eindklant en gaat nu aan de andere kant van de tafel zitten. Dit betekent dat hij onze klanten zal ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen, met als doel meer winst te creëren door middel van Total Cost of Ownership (TCO) en Return on Investment (ROI) optimalisaties. Zijn ervaring met procestechnologieën zoals koken, mengen en transporteren van materialen, zal van grote waarde zijn voor onze projecten. Hij heeft er zin in om samen met klanten te brainstormen en creatieve oplossingen te bedenken voor complexe technische uitdagingen.

Persoonlijke kant

Naast zijn werk is Jeroen een trotse vader van twee zonen en woont hij samen met zijn dieren op een mooie locatie in Bourtange. Hij haalt energie uit brainstormsessies en vindt het geweldig om in teamverband oplossingen te bedenken. In zijn vrije tijd geniet hij van de natuur.

We zijn ervan overtuigd dat Jeroen met zijn expertise en passie een enorme aanwinst zal zijn voor Redworx. We kijken ernaar uit om samen met hem nieuwe projecten tot een succes te maken en onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun processen. Welkom in het team, Jeroen!