Introductie

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan bij een ambitieus bedrijf? Vind je het leuk om projecten met innovatieve en duurzame klimaatsystemen voor te bereiden? En wil je samen met je collega’s het beste voor de klant neerzetten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van binnenklimaat. De systemen zijn veelal door hen ontwikkeld en onder eigen label geproduceerd. Er is deze opdrachtgever een open en persoonlijke werksfeer. Ze hebben veel aandacht voor elkaar en ieders talenten en ideeën.

Functie

Als werkvoorbereider / tekenaar ben je verantwoordelijk voor een goede technische voorbereiding van projecten. Je organiseert alle activiteiten die nodig zijn voor een efficiënte uitvoering, vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Jij ontwerpt, tekent en berekent onze klimaatsystemen in uiteenlopende (nieuwbouw- en renovatie) projecten. Bijvoorbeeld voor scholen, productiehallen en woningboulevards. Jij zorgt ervoor dat alle onderdelen worden besteld, op tijd zijn en legt alles vast in projectmappen. Je ondersteunt hierbij de projectleider en je kan je collega’s, klanten, bouwpartijen en leveranciers altijd voorzien van actuele informatie rondom het project.

Functie-eisen

Je bent proactief en denkt in praktische oplossingen voor de klant. Organiseren van taken en verantwoordelijkheid nemen, doe je van nature. Je werkt geordend en precies, bent communicatief en wil graag het beste resultaat neerzetten!

Daarnaast beschik je over:

  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • Opleiding richting Werktuigbouw of Engineering;
  • Ervaring met 3D tekenen is een pré Elektrotechnische achtergrond is een pre;
  • Certificaat VCA (of je bent bereid dit op korte termijn te behalen).

Aanbod

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Goed salaris met 8% vakantiegeld 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
  • Pensioenregeling
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleiding(en)

Inlichtingen

Loes Eefting, 06-39172977

Sollicitatie

Klik op solliciteren.