Introductie

RedWorx Engineering wil haar medewerkersbestand graag uitbreiden met een gedreven Tekenaar E.

Organisatie

RedWorx Engineering is een groeiend ingenieursbureau die actief is in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, de E/I en procestechniek. Voor RedWorx Engineering zoeken wij een Tekenaar E.

Functie

De tekenaar maakt tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het project. De tekenaar gaat bij het werk uit van aangeboden schetsontwerpen, voorlopige tekeningen en houdt zicht aan de ontvangen aanwijzingen voor de uitwerking en aan de voorgeschreven procedures. Verzamelt gegevens, stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier. Ruimtelijk inzicht en nauwkeurigheid is van belang.

Functie-eisen

Opleiding op minimaal MBO-4 niveau aangevuld met vakgerichte opleidingen en specialistische cursussen en trainingen, waaronder VCA- basis diploma, AutoCAD en eventueel Revit. Het up-todate houden van de benodigde vakkennis is een vereiste om de functie goed uit te kunnen voeren.

Aanbod

  • Een bij de functie, opleiding, inzet en uw ervaring passend salaris
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een collegiale werkomgeving in een familiebedrijf en een prettige werksfeer
  • Een zeer afwisselende functie met grote zelfstandigheid
  • Opleidingen, cursussen en trainingen

Inlichtingen

Loes Eefting

Sollicitatie

Graag solliciteren via www.redworx-engineering.com