Introductie

Uitdagende baan in Assen, lees snel verder.

Functie

Wat ga je doen?

  • Het team Onderhoud Productie is verantwoordelijk voor het korte-en langetermijnonderhoud van alle productie-installaties, zowel werktuigkundig als elektrotechnisch. Ook het keuren van elektrotechnische installaties, elektrotechnisch handgereedschap, hijsmiddelen en klimmateriaal valt onder jouw verantwoordelijkheid.
  • Bij projecten die zijn voorbereid door het projectenteam pakt het team Onderhoud waar mogelijk de uitvoerende rol. Jij bent verantwoordelijk voor een adequate planning van al deze werkzaamheden. Waar mogelijk voeren we de werkzaamheden in eigen beheer uit, maar als het nodig is besteed je werkzaamheden uit. Flexibiliteit is hierbij van groot belang om snel op storingen in te kunnen spelen. Deze werkzaamheden spelen zich af op 12 productielocaties verspreid over Drenthe. Hier zul je vaak te vinden zijn.
  • Naast dat je de de taken van het team plant en coördineert is een belangrijk taak ook het coachen en faciliteren van de medewerkers van het team. Verder leveren alle teamleiders binnen de sector Productie hun input aan voor het sectorplan, het jaarplan en het investeringsplan. Je bent verantwoordelijk voor het toegewezen budget en rapporteert daarover aan de manager Productie.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

  • Je bent een teamplayer en weet collega’s door je enthousiasme te motiveren.
  • Verder vinden we het belangrijk dat je: een afgeronde hbo-opleiding hebt, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of elektrotechniek
  • In bezit bent van de HOD (Hogere Opleiding Drinkwater) of bereid bent deze opleiding te volgen.
  • Over goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden beschikt
  • Ook wanneer je niet aan alle eisen voldoet nodigen we je uit om te solliciteren.

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Naast een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen creativiteit en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving bieden we je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

Loes Eefting

Sollicitatie

Loes Eefting, via de website.