Introductie

Voor onze opdrachtgever in Zuidoost Drenthe zijn wij zoekend naar een Servicemonteur/Coördinator. Onze opdrachtgever is actief in de kunststof installatietechniek. Naast het ontwerpen en engineeren worden de installaties ook op eigen locatie geproduceerd

Functie

Als Servicemonteur/Coördinator ben je bezig met het voorkomen en oplossen van storingen, installeren en inbedrijfstellen van installaties.

Je haalt voldoening uit het ontzorgen van de klant op het gebied van service & onderhoud. Je regelt je eigen planning en zorgt ook zelf voor de benodigde materialen (zover dat binnen je mogelijkheden ligt). Onderdelen neem je mee vanaf de zaak of worden op locatie bezorgd.

Je werkt aan een breed pakket van installaties in de chemische- en oppervlakte behandelende industrieën; o.a. Galvano-anodiseer en thermisch zink installaties, maar ook doseersystemen en waterzuiveringen. Vaak stem je de werkzaamheden op locatie af met de klant. Je werkt per dag(deel)aan een klus, waarbij je indien noodzakelijk de dag zelf of de dag erna de klus nog kunt afronden. Wanneer de klant tevreden is, dan pas ben jij dat ook. Kortom: servicegerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel.

Voorkomende werkzaamheden zijn o.a.:

  • Installeren en inbedrijfstellen van machines
  • Training en/of instructies geven bij de klant op locatie
  • Onderhoud van installaties, dit is zowel grof– als fijnmechanisch
  • Oplossen van storingen, mechanisch en elektrotechnisch


Je wordt onder andere voorzien van goed gereedschap en een mobiele telefoon.

Functie-eisen

Voor deze zelfstandige functie zoeken wij iemand die enthousiast, gedreven technisch en servicegericht is. Tevens heb je een commerciële inslag betreffende het signaleren van onderhoudsvraagstukken en nieuwe projecten bij de klant.

Je hebt:

  • Een MBO werktuigbouwkundige of installatietechnische opleiding
  • Kennis van elektrotechniek
  • Kennis van hydrauliek en/ of pneumatiek
  • In het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE


Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar denk je wel in aanmerking te komen voor deze vacature, dan komen we ook graag met je in contact. De opdrachtgever geeft je de ruimte om je te ontwikkelen in deze functie.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt jou een afwisselende baan in een klein gemotiveerd team.

Daarnaast krijg je:

Een salaris passend bij je ervaring

Gedegen interne opleidingen en begeleiding (indien noodzakelijk)


Prima overuurregeling

Bij goed functioneren behoort een (vast) contract bij onze opdrachtgever na de detacheringsperiode tot de mogelijkheden

Inlichtingen

Erik Veenstra +31 (0)85 0654131