Introductie

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van industriële automatisering, panelen- en elektrotechniek. Je werkt bij deze opdrachtgever voor klanten in de infra, industrie en utiliteit.

Organisatie

Jij leest de specificaties en systeemdefinities van de klant als een prachtig boek. Dit engineer je naar een totaaloplossing voor de klant, wat je terugziet in het elektrotechnische tekenpakket.

Functie

Als Senior Hardware Engineer zet jij de wensen van de klant om in een functioneel ontwerp. Je adviseert de klant, bewaakt het proces en stuurt een team van Hardware Engineers aan om tot het beste resultaat te komen. Je hebt commercieel inzicht ontwikkeld en werkt samen met de lead engineer in offertetrajecten om binnen je werkgebied advies te geven en invulling te geven aan aanbiedingen. Taken als werkvoorbereiding, calculaties maken en het inplannen van de werkzaamheden bij je team zijn kenmerkend voor deze functie. Je werkplek is meestal op kantoor, maar je zit regelmatig ook op locatie bij de klant. Jouw kennis en ervaring zorgt ervoor dat de industrie in beweging blijft!

Functie-eisen

  • Op hbo-niveau werkt en denkt.
  • Beschikt over de kennis van de geldende voorschriften en regelgevingen.
  • Ruime ervaring hebt met AutoCAD en EPLAN.
  • Oog hebt voor detail én het gehele proces kunt overzien.
  • Net dat stapje extra zet om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Want: wat we doen, doen we goed.

Aanbod

Heb jij de ervaring en ambitie die wij zoeken en wil je onderdeel worden van het leukste ingenieursbureau van Noord Nederland? Dan komen wij graag met jou in contact. Overtuig ons van jouw kwaliteiten met jouw cv en motivatie.

Inlichtingen

Loes Eefting, 06-39 17 29 77

Sollicitatie

Reageer via de link op www.redworx-engineering.com