Introductie

Heb jij een sterke interesse voor de nieuwste technieken en wil je werken voor de grootste systeemintegrator van Noord-Nederland?

Organisatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als R&D Engineer, met veel afwisseling en samenwerkingen tussen verschillende afdelingen binnen een organisatie? Je beschikt over een sterke interesse in de ontwikkeling van nieuwe technologie. Omdat je ziet hoe je deze weer optimaal kunt inzetten binnen de industrie, ga jij proactief aan het werk! Samen met je collega’s Research & Development en studenten die meewerken tijdens hun (afstudeer)stage, sta jij als R&D Engineer bovenop de actuele ontwikkelingen. Ook zoek je doorontwikkelingen proactief op, door het experimenteren met technologieën zoals Robotics, Vision en Data Intelligence. Om deze ontwikkelingen vervolgens om te zetten naar actie binnen het bedrijf van de opdrachtgever.

Functie

In de functie van R&D Engineer werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Dit kunnen collega’s zijn uit het R&D-team, collega’s van de afdeling Engineering of uit het Verkoopteam of met de stagiaires die jij begeleidt.

Als R&D Engineer ben je altijd op zoek naar verbeteringen en de nieuwste technieken bestuurder je uitvoerig. Met jouw affiniteit in de Industriële Automatisering weet je hoe je te werk moet gaan om de concurrent voor te blijven. Voor de studenten die op de R&D-afdeling komen stagelopen of een afstudeeronderzoek doen, verzorg jij de werving en begeleiding. Daarnaast ondersteun je het verkoopteam bij demonstraties en presentaties. Als R&D Engineer weet jij intern en extern advies te geven over het toepassen van innovatieve technologieën.

Functie-eisen

Het is natuurlijk belangrijk dat je past binnen de organisatie, qua karakter, motivatie en technische nieuwsgierigheid en kennis. Je kunt “Out-of-the Box” denken en komt zo tot innovatieve en creatieve ontwikkelingen, welke je met enthousiasme met je team deelt. Je bent een techneut die beschikt over een HBO of WO-opleiding – Technische Informatica, Technische Bedrijfskunde, Creative Technology, Electrical Engineering of vergelijkbaar. Een Technische Hbo-opleiding met relevante werkervaring mag ook; De nieuwsgierigheid in technologische ontwikkelingen zet jij om in je eigen ontwikkeling en toont hierdoor dat je leergierig bent; Je hebt affiniteit met Smart Industry thema’s; Verder ben jij stressbestendig, weet je het overzicht te behouden in je werk en ben je flexibel; Tot slot is het voor het maken van rapportages, het beschrijven van de ontwikkelprocessen en het geven van (mondeling) advies belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift.

Aanbod

Je krijgt een functie met veel vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij je creativiteit en R&D kwaliteiten volledig kunt inzetten. Door de afwisseling in het uitvoerende werk, maar ook de afwisseling van klanten blijft het werk een uitdaging en interessant. Je krijgt alle ruimte om de Technische ontwikkelingen te blijven volgen. En dit je eigen te maken, want jouw ambities zijn onderdeel van de groeiambities van het bedrijf; Op de afdeling Engineering, waar het R&D-team onder valt, werken inspirerende en gezellige collega’s; Het salaris dat je ontvangt zal passend zijn bij jouw opleidings- en werkachtergrond; Tot slot is het bedrijf voornemens om het contract na een half jaar jaar detacheren via RedWorx Engineering om te zetten naar een intern contract.

Inlichtingen

Loes Eefting, 06-3917 2977

Sollicitatie

via de link op de website www.redworx-engineering.com