Introductie

Ben je op zoek naar een dynamische en veelzijdige nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om projecten te realiseren in verschillende branches, zoals onderwijs, retail en industrie? En ben jij een kei in overzicht houden en communiceren?

Organisatie

Naast de vele vooruitstrevende projecten in verschillende branches (zoals scholen, industrie, retail en kantoren), zijn er tal van activiteiten om het groepsgevoel en plezier te bewaken.

Functie

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van projecten door het hele land. Nadat een offerte opdracht is geworden, zorg jij dat het project van A tot Z tot in de puntjes georganiseerd wordt. Je week is divers, waarbij je ons kantoor afwisselt met onderweg zijn naar de klant. Je werkzaamheden variëren van technische uitwerkingen, bestellingen plaatsen, bijwonen van bouwvergaderingen, administratie en planning tot natuurlijk het bewaken van het gehele proces. Voor de klant ben jij het aanspreekpunt gedurende het project, zo bezoek je bijvoorbeeld tussentijds projecten om te checken of alles naar wens verloopt. Bij de oplevering draag je zorg voor een heldere uitleg voor de klant. Daarna draag je het project over aan je collega’s van Service & Onderhoud met ook weer een heldere uitleg.

Functie-eisen

Je bent een gestructureerde werker met een klantgerichte instelling. Je beschikt over communicatieve vaardigheden, bent sociaal in omgang en vindt het fijn om veel verantwoordelijkheid te hebben. In ieder project heb je de drive om, samen met je team, het beste resultaat neer te zetten. Daarnaast beschik je over:

  • Opleiding en/of ervaring op het gebied van projectmanagement (HBO-niveau)
  • Opleiding en/of ervaring in de installatie-/HVAC-branche
  • Rijbewijs B Certificaat VCA (of je bent bereid dit op korte termijn te behalen)
  • Kennis van AutoCAD is een pré

Aanbod

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Goed salaris met 8% vakantiegeld 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
  • Pensioenregeling
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleiding(en)

Inlichtingen

Loes Eefting, 06-39172977

Sollicitatie

Klik op solliciteren