Ontmoet Roelina

RedWorx Engineering heeft er weer een teamlid bij: vanaf 16 augustus heeft Roelina Pater (40) zich toegevoegd aan de crew van RedWorx aan de Borgstee in Assen. Ze vervult de functie van officemanager en heeft een uitdagend takenpakket. Tijd om kennis te maken!

Waar kom je vandaan?
“Ik kom uit Assen, waar ik samen met mijn man Andre en papegaai Max (die al 11 jaar is!) woon.”

Wat heb je hiervoor gedaan?
“Ik was administratief medewerkster bij NAB Bliksembeveiliging Oosterwolde en daarvoor heb ik zes jaar als secretaresse bij Dantuma-Wegkamp gewerkt, in Meppel. Ik ken Loes uit mijn tijd bij Dantuma-Wegkamp, waar zij als accountmanager van Woodselect bij ons op kantoor kwam. We hebben een goeie klik. Toen deze vacature bij RedWorx vrijkwam, ging het balletje rollen.”

Je bent aangenomen als officemanager. Wat ga je precies doen?
“Ik ga onder meer de financiële administratie oppakken en alle overige administratieve werkzaamheden. Als er zaken geregeld moeten worden, structuur moeten krijgen of waarover iemand even moet meedenken, ben ik van de partij. Zo zijn we bijvoorbeeld aan het brainstormen over hoe we het kantoor in Assen meer RedWorx-proof kunnen maken. In deze functie heb ik ook af en toe contact met de uitgezonden medewerkers, dat vind ik ook erg leuk!”

Vind je contact met anderen belangrijk in je werk?
“Ja, het contact met relaties en kandidaten vind ik prettig, maar ik hecht ook waarde aan afwisseling van de werkzaamheden en een informele en leuke werksfeer. Dat is bij RedWorx allemaal aanwezig. Het kantoor van RedWorx zit op een goede locatie, ik heb een leuke werkplek tegenover Loes en er is kwalitatief apparatuur aanwezig om mijn werk goed te kunnen uitvoeren.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?
“Ik fiets en wandel graag, kan genieten van de sauna en uiteten gaan en pak graag een filmpje  in de bioscoop.”

Bij RedWorx kan iedereen even binnenlopen voor een kopje koffie. Hoe drink jij je koffie het liefst?
“Ik ben meer een theeliefhebber (Engelse melange). Ik drink eigenlijk alleen koffie als ik op visite ga en dan maar 1 kopje met melk en suiker.”

Tot slot: Waar ben je goed in?
“Het aanbrengen van structuur, het houden van overzicht en het soepel laten lopen van administratieve processen. Ik heb er zin in!”