Ontmoet Loes!

Redworx’ teamlid van het eerste uur, Loes Eefting (44), is de verbindende schakel tussen technische professionals en opdrachtgevers. Sinds 2019 houdt ze zich als consultant bezig met het werven en selecteren van de juiste medewerkers en klanten. Ze houdt ervan om de juiste match te maken en contacten te onderhouden. Tijd om kennis te maken!

Waar kom je vandaan?
“Ik woon samen met Richard en mijn 10-jarige zoon in Hoogeveen.”


Wanneer ben je bij RedWorx begonnen? 
“Samen met Derk Rothe ben ik vanaf de oprichting in 2019 actief voor RedWorx Engineering. Derk en ik kennen elkaar nog van een oud-werkgever. Derk zocht iemand met ervaring in de detachering om RedWorx Engineering verder te ontwikkelen. Na diverse gesprekken hebben we samen de stap gezet om te starten met RedWorx Engineering.”


Hoe lang zit je al in het vak?
“Voordat ik bij RedWorx Engineering begon, heb ik bij een aantal werkgevers werkzaamheden verricht op het gebied van werving en selectie en detachering. Ik heb langere tijd ervaring opgedaan bij een werkgever die net als RedWorx Engineering actief was in het inzetten van flexibel personeel binnen de techniek. Eigenlijk doe ik dit werk als sinds 2002.”


Wat is je functie en welke werkzaamheden verricht je? 
“Mijn functie is consultant. In deze rol houd ik mij bezig met het werven en selecteren van de juiste medewerkers en het vinden van passende opdrachtgevers. Het komt erop neer dat ik de verbindende schakel ben tussen technische professionals en opdrachtgevers. Mijn werk vindt deels plaats op kantoor en deels op locatie, bij verschillende  opdrachtgevers. Ik ben 28 uur per week actief voor RedWorx.”


Wat vind je leuk aan je werk? 
“De afwisseling! Er is geen dag hetzelfde. Zo kom ik bij veel interessante bedrijven over de vloer en spreek ik met een diversiteit aan medewerkers. Contacten onderhouden vind ik erg leuk. Daarnaast heb ik fijne collega’s en krijg ik de verantwoordelijkheid die ik nodig heb om mijn werkzaamheden uit te kunnen voeren. Daarnaast is mijn werkplek optimaal ingericht.”

Hoe zie je de toekomst van redworx voor je?
Ik hoop dat de toekomst van RedWorx Engineering zich zo ontwikkeld dat ik hier mijn pensioen ga halen en dat we het leukste ingenieursbureau van Noord Nederland worden. Momenteel kom ik erachter dat medewerkers en opdrachtgevers van lang geleden toch weer terugkomen om de relatie door te zetten. Dat zijn leuke dingen!”

Wat doe je in je vrije tijd?
“Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, vrienden en familie. Daarnaast sport ik twee keer per week. Verder spendeer ik aardig wat uurtjes op het voetbalveld om naar wedstrijden van mijn zoontje bij HZVV te kijken.”

Hoe drink je jouw koffie?
“Mijn koffie drink ik zwart. Maar cappuccino vind ik ook erg lekker.”