Interview met Roald

Roald werkt via RedWorx Engineering bij een bedrijf gespecialiseerd in bodemonderzoek. Hier is hij werkzaam als tekenaar werkvoorbereider. Wij zijn benieuwd hoe het hem tot nu toe is bevallen!

Hoe is het sollicitatieproces verlopen?

“Prima. Het ging allemaal netjes, gemakkelijk en duidelijk.”

Hoe vind je de samenwerking met RedWorx?

“De samenwerking onderling verliep netjes. Snelle en korte lijnen maakt de communicatie onderling erg gemakkelijk.”

Waarom heb je voor ons gekozen om mee verder te gaan?

“Jullie hadden een mooi en goed aanbod waarmee ik graag verder ging. Tevens waren jullie ook de partij die als enige echt concrete aanbiedingen hadden. Dat maakte het voor mij ook interessant in deze nogal dubieuze periode.”

Vind jij dat er duidelijk wordt gecommuniceerd naar jou?

“Ja, wanneer ik een vraag heb, wordt deze vrijwel meteen beantwoord. Dit is mede door de korte lijnen goed te realiseren.”

Hoe ervaar jij de werkomgeving die RedWorx voor jou heeft gezocht?

“Mijn werkplek is een zeer gemotiveerd en gezellig bedrijf. Ondanks mijn twijfels die ik van tevoren had, heb ik het extreem naar mijn zin.”

Helpen je collega’s je goed met het oppakken van je werkzaamheden?

“De begeleiding was ontzettend goed. Ook de feedback die ik krijg tijdens mijn werkzaamheden ervaar ik als zeer prettig.”

Heb je ook obstakels ondervonden in je nieuwe baan?

“Ja, dat helaas wel. De begeleiding is goed verlopen maar er waren toch bepaalde momenten dat er gebrek was aan begeleiding.”

Heb je nog Tips & Tops voor ons?

“Het is mij opgevallen dat “naamerkenning” vooral belangrijk lijkt te zijn. Dit is logisch gezien jullie nog in opbouw zijn. Echter, bij het evaluatiegesprek ging het veel over Redworx en minder over de inhoud. Hier kan wellicht wat bescheidenheid helpen in de representativiteit.”