Introductie

We zijn van plan om de buitendienst op ons kantoor in Assen uit te breiden en zijn op zoek naar kandidaten om deel uit te maken van een groep medewerkers voor controle- en automatiseringstechniek. Deze groep voert automatiseringsprojecten uit in binnen- en buitenland. Deze projecten zijn voornamelijk, maar niet exclusief, in de olie- en gasindustrie.

Functie

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor correctief en preventief onderhoud, inbedrijfstelling en kleine aanpassingen betreffende besturings- en automatiseringssystemen. De meeste van deze taken vereisen interne voorbereiding. Na werkzaamheden ter plaatse wordt het uitgevoerde project gerapporteerd en gedocumenteerd. (As-built documentatie van bijvoorbeeld kasttekeningen, logica, oorzaak & gevolg) De automatiseringssystemen zijn hoofdzakelijk gebaseerd op de Simatic-productportfolio. De applicaties zijn gespecialiseerd voor de olie- en gasindustrie, zoals unitcontrolepanelen, totale fabrieksautomatisering en skid-gebaseerde oplossingen.

Functie-eisen

Kandidaten met de volgende ervaring hebben onze voorkeur:

  • PLC en panelen applicatie, gebaseerd op S7-300 / 400 of S7-1200 / 1500 en WinCC, WinCC flexibel of TIA WinCC.
  • PLC- en HMI-systemen
  • Bekend met veiligheidsprogrammering
  • IT-engineering Besturingssystemen:
  • Microsoft Windows XP / 2003 tot de nieuwste versies (server / standalone).
  • IP-netwerk (VPN) en router / firewall-configuratie.
  • IT-beveiligingsaspecten zoals verharding.
  • Veldwerk in de olie- en gasindustrie.

De engineer kan worden gevraagd om installatie, modificatie en inbedrijfstelling op locatie uit te voeren of te helpen. Het werkpakket kan werkactiviteiten in het buitenland of offshore omvatten. Indien nodig voor een project zal een trainingsperiode van enkele weken / maanden geheel of gedeeltelijk worden doorgebracht op een van onze kantoren in Nederland of in het buitenland. Functie-eisen: Minimale bachelor afgeronde opleiding (elektrotechniek), met ten minste 1-2 jaar ervaring als field service / automatisering-ingenieur. Kennis over: Preventief en correctief onderhoud Problemen oplossen in het algemeen en specifiek in automatisering en IT. Kasttekeningen, I / O-lussen, oorzaak en gevolg, controleverhalen. IT: pc-hardware, pc-besturingssystemen, IT-beveiliging, systeemharding, VMware (ESX). Ethernet (ISO, TCP / IP), Profibus, ProfiNET, OPC, Modbus, Hart, RS-232/485.

Aanvullende vaardigheden: Goede communicatieve vaardigheden, daadkrachtig, teamplayer, resultaatgericht, organisatietalent, kunnen praktisch en oplossingsgericht denken en handelen, flexibele instelling.

Aanbod

We bieden een plek in ons team van getrainde buitendienstmedewerkers. Coaching, training en verantwoordelijkheid worden onder het team gedeeld. Hoewel je soms alleen op de site werkt, heb je altijd jouw team om je te ondersteunen. Afhankelijk van jouw voorkeuren vind je tal van mogelijkheden en kansen om te groeien en richting te geven aan jouw carrière.

Inlichtingen

Loes Eefting, 06 39 17 29 77

Sollicitatie

REAGEREN VIA DE WEBSITE