Erik, aangenaam!

Onlangs is Erik ons team komen versterken. De nuchtere Drent van 51 lentes jong, gaat aan de slag als recruiter/accountmanager. Ooit begon hij in het wegenbouwbedrijf van zijn vader en oom, in 2000 heeft hij de stap gemaakt naar de uitzend- en detacheringsbranche. Tijd om kennis te maken!

“Ik woon in Coevorden, samen met mijn vrouw Monika en twee kinderen Julian & Eline. Onze dochter Danique is het huis al uitgevlogen en woont nu samen met haar vriend Jan. Diverse opleidingen en trainingen heb ik ‘on the job’ mogen volgen in het vakgebied uitzenden en detacheren. Vanuit mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Derk Rothe. Dit was al in 2021 en nu was de tijd aangebroken om dit contact te intensiveren.”

Wat ga je doen bij Redworx?

“Mijn functie als recruiter/accountmanager zegt eigenlijk al heel veel. Ik ga kandidaten zoeken, bemiddelen, binden en ze plaatsen op mooie projecten en/of vacatures die we bij onze opdrachtgevers beschikbaar hebben.”

Krijg je veel te maken met cliënten?

“Daar ga ik wel vanuit, het zou niet goed zijn als dat niet zo was… ”

Waar heb je vooral zin in, als je naar je takenpakket kijkt?

“Mijn drive is om kandidaten naar een mooi project of een mooie baan te begeleiden. Zo hoop ik ze een beetje levensgeluk te kunnen bieden.”

Hoeveel uur ga je werken?

“Ik ga 36 uur werken. Eén keer per twee weken ben ik op maandag vrij. Daarnaast ga ik één of twee dagen thuis werken zodra ik ben ingewerkt.”

Hoe was je eerste indruk van Redworx?

“Verschrikkelijk…  Nee grapje. Er is een fijne informele sfeer en ik zit voor mijn gevoel goed op m’n plek hier.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd voetbal ik graag op de zondagmorgen bij Raptim 6 in Coevorden. Op de woensdagavond train ik… tenminste als ik niet geblesseerd ben . Daarnaast ga ik graag met mijn vrouw uit eten en doe ik in het weekend een drankje met m’n vrienden. Een paar keer per seizoen kun je mij vinden bij FC Emmen, Ajax of Borussia Dortmund. Eén of twee keer per jaar skiën we in Oostenrijk en in de zomer gaan we het liefst een paar weekjes naar het zonnige zuiden. Kroatië was de laatste jaren onze favoriete bestemming.”

Hoe drink jij je koffie?

“Cappuccino of koffie met (een beetje) melk.”