Organisatie

Onze opdrachtgever is specialist in het ontwikkelen, produceren en monteren van klantspecifieke installaties voor de voedingsmiddelen-, diervoeder- en chemische industrie.

Functie

Ben jij een gedreven engineer-werkvoorbereider die toe is aan een nieuwe uitdaging en lijkt het je interessant om binnen een klein dynamisch team te werken, dan word je van harte uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als engineer-werkvoorbereider werk je samen met de projectmanager voor het ontwerpen van klant specifieke machines en installaties. Nadat de ontwerpen uitvoerig besproken zijn met de klant en goedgekeurd ben jij verantwoordelijk voor het vervolgproces. Jij bespreekt met collega’s hoe het geheel uitgewerkt wordt. Jij zorgt ervoor dat alle onderdelen worden besteld, op tijd zijn en legt alles vast in de projectmappen. Al het tekenwerk doe je in 3D Solid Works.

Functie-eisen

Wat vragen wij?

Je hebt affiniteit met het ontwerpen en uitwerken van technische tekeningen voor machines en installaties t.b.v. de procesindustrie. Je hebt oog voor details en kennis van de huidige technieken. Je bent oplossings- en resultaatgericht. Je durft initiatief te nemen en werkt geordend. Daarnaast beschik je over:

– afgeronde mbo opleiding werktuigbouw of engineering

– ervaring met het tekenpakket bij voorkeur Solid Works 3D

– werkervaring in de machine-/constructiebouw

– kennis van de procesindustrie (is een pré)

– certificaat VCA (of bereidheid dit op korte termijn te behalen)

– goede communicatieve vaardigheden

Aanbod

Wat bieden wij?

• Een fulltime functie met afwisselende werkzaamheden in een enthousiaste en dynamische omgeving

• Arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal en Techniek

Inlichtingen

Loes Eefting, 06-391 729 77

Sollicitatie

Via de link op www.redworx-engineering.com