RedWorx Engineering

Diensten

Wat wij voor je kunnen betekenen

RedWorx Engineering voor al je technische vraagstukken

Heb je als bedrijf een technisch vraagstuk waarbij ondersteuning is gewenst of een technisch project die je liever uitbesteed of simpel weg niet aan toe komt?

RedWorx Engineering kan jou als opdrachtgever ondersteunen of volledig ontzorgen bij alle technische vraagstukken. Hierbij gaan we samen in gesprek en bekijken we wat de beste samenwerkingsconstructie voor jullie werkzaamheden of project is.

Wij weten uit de praktijk hoe lastig of vervelend het kan zijn om een goede, betrokken en loyale en partner te vinden om projecten gezamenlijk mee uit te voeren. Een partner die werkelijk luistert naar jou wensen en open en panklare keuzes of besluiten aanreikt.

Eén van de sterke punten van RedWorx Engineering is de onafhankelijkheid die gewaarborgd wordt door het bewust gescheiden houden van engineering, inkoop en uitvoering. Hierdoor staat onze objectiviteit nooit ter discussie.

Onze diensten

Wij adviseren jou als opdrachtgever en ondersteunen je bij het oplossen van technische vraagstukken. De werkzaamheden vinden plaats in diverse stadia

Hierbij kunt je rekenen op gemotiveerde, gestructureerde en kwalitatief hoogstaande dienstverlening waarbij efficiency, flexibiliteit, betrokkenheid en professionaliteit garant staan.

Project uitbesteden of op zoek naar (project)engineers? Meld je project dan aan via onderstaande button of neem direct contact op via 085-065 41 31 of info@redworx-engineering.com

Ben je opdrachtgever en benieuwd wat wij kunnen bieden?